Mindful Werken in ziekenhuizen

In mijn vorige nieuwsbrief deelde ik met jullie dat ik als MiO trainer in twee ziekenhuizen zou gaan werken. Ondertussen loopt de derde Mindful Werken training al weer. Het valt mij op hoe ik, door er nu meerdere keren in de week mee bezig te zijn, zelf nog vaker opmerkzaam ben. Mindfulness kan zich blijven verdiepen, een leven lang. Zijn jullie er nog mee bezig? Kijk je nog om je heen? Ben je je bewust van je zintuigen? Merk je dat er meteen meer rust wordt ervaren als je een activiteit een pietsje vertraagt? Communiceer je mindful en zwijg je af en toe? Kun je observeren zonder te oordelen? En als je het vergeten was dan kun je vandaag weer opnieuw beginnen. Precies waar ik met deze nieuwsbrief aan bij wil dragen.

2019-01-14T13:08:58+02:00 4 november 2017|