Over Silentum 2019-09-03T15:53:16+02:00

Grafgids

Tombs zijn plaatsen verspreid over de geloofsbelijdenis van Assassin: Origins. Deze zijn voornamelijk gelegen in de woestijnen of rotsachtig terrein. Het spel presenteert 14 graf en 5 mechanismen voor hen. Sommigen van hen vereisen dat je alleen door de juiste gangen vluchtte, maar er zijn verschillende waarin je puzzels moest oplossen. Deze handleiding bevat een gedetailleerde beschrijving van elk van hen.

Om het tombe te voltooien, moet u de tablet krijgen en activeren. Je krijgt ervaring en een punt vermogen. De graven bevatten veel items die u kunt verzamelen en, bijvoorbeeld, gebruik om uw wapen te verbeteren.

In graven vindt u silica, gouden ballen die nodig zijn om mechanismen te activeren. Ze zijn verspreid over deze locaties. Je moet deze ballen onmiddellijk verhogen na het opmerken van hen, zodat je het later niet hoeft te doen.
Grave Sunfeor.

Dit graf ligt in de piramide.

Ga rechtstreeks van inloggen. Je komt in de gesloten kamer waar je alleen door het gat in de muur kunt uitstappen. Doe dit.

Je komt in een andere kamer. Ga naar de rechterwand, er is één steen, die je kunt verplaatsen en een passage kunt maken.

Daarna moet je naar beneden glijden, en dan langzaam de kamer oversteken. Daar moet je de muur gebruiken om naar beneden te komen en in het gat te glippen. Het gat werd hierboven genoteerd.

Je komt bij het contragewicht. Gebruik het beweegbare object om naar het platform aan de rechterkant te gaan en wanneer u afdaalt op dit platform, trekt u het object erop om het te blokkeren.

Hiermee kunt u naar een ander platform springen en naar de volgende kamer gaan.

Je komt de kamer in met vazen. Spreid die aan de linkerkant (gemarkeerd hierboven). Achter hen is er een passage.


GIZA

Mencara Grave

Dit graf zit in de piramide. U moet bij de tweede ingang van boven komen en rechtstreeks naar de vergrendelde kamer lopen.

Spring op de richel en vanaf daar in het gat in de muur toegewezen op het scherm.

Als je aan het einde van de weg komt, kijk dan omhoog. Gooi de bom in het houten deel. Nadat ze brandt, klimt ze naar binnen - er zal een tablet zijn.

Graf van Hefrena

Je moet bij de ingang naar de piramide komen om dit graf binnen te komen.

Ga rechtdoor; Op een gegeven moment moet je van de paden springen. Als je het doet, moet je omdraaien en de passage binnenkomen onder het pad waarmee je sprong.

Je komt vol met schat. Hier moet je de muren aan de buitenkant van de beelden vernietigen. Maak het met je wapen. Deze delen van de muren zijn gemarkeerd in het rood. Tegelijkertijd zakken je de deur licht in de afbeelding in blauw.

Sla linksaf en je valt in de kamer waar je uit kunt gaan door de stenen deur te duwen.

Dus je komt in de kamer met een gondel. Je moet er onderaan een kooi plaatsvinden, zodat het niet valt. Hiermee kunt u de gondel beklimmen. Kapotte of schadeauto verkopen. Ontvang de reële waarde van uw schadeauto https://kapotteauto-verkopen.nl/ . Verkoopt u uw wagen aan een opkoper?

cd1943c5eda457bcea3ba0b5db77a2f3